MINDFULNESS - MET AANDACHT VOOR JOU - 

Vul (bijvoorbeeld) uw slogan in


TARIEVEN MINDFULNESS TRAINING

Deelname aan de mindfulnesstraining van 8 groepsbijeenkomsten van 2,5 uur bedraagt 300 euro inclusief  werkmap en audiomateriaal. Als je werkgever betaalt dan bedragen de kosten 400 euro inclusief werkmap en audiomateriaal.

Wil je liever niet in een groep deelnemen dan bestaat er op termijn ook de mogelijkheid om de 8-weekse mindfulnesstraining individueel te volgen. Als deze mogelijkheid zich voor gaat doen dan zal dit kenbaar worden gemaakt via deze site.


VERGOEDINGSMOGELIJKHEDEN

  • Via je werkgever

Vaak zijn werkgevers bereid om (deels) in de kosten mee te betalen, zeker als het de vitaliteit van werknemers kan vergroten. Bijna alle werkgevers hebben een budget voor preventie of ziekteverzuim en/of een budget voor persoonlijke ontwikkeling/scholing/opleiding. Informeer hiervoor bij je werkgever. 


  • Via UWV

Het is de moeite waard voor mensen met een uitkering om bij het UWV te informeren of zij tegemoet willen komen in een deel van de kosten voor de mindfulnesstraining. Het is dan wel van belang dat je goed motiveert hoe de mindfulnesstraining kan bijdragen aan het (sneller) vinden van een baan en aan het goed blijven functioneren in een baan.


  • Via gemeente

Het ondersteunen van mantelzorgers is voor veel gemeenten een speerpunt nu door de bezuinigingen in de zorg veel zorgtaken op de schouders van mantelzorgers komen. Je kunt een beroep doen op WMO gelden.